Dag 20: Washington DC – Atlantic City

11-Washington-Atlantic City, 312 km

Na wederom een ‘lekker’ donut en bagelontbijt gaan we op tijd weg richting Atlantic City. Dit wordt onze laatste dag in de USA, dus we willen lekker rustig aan doen vandaag. We zitten al om half tien in de auto. De rit duurt zo’n drie uur, en we komen door Maryland, Delaware en New Jersey. Rond half twee zijn we in Atlantic City. Ons hotel ligt aan het strand! Het Atlantic Palace. We zijn weer te vroeg om in te checken, dus kijken we eerst even wat rond. Even later krijgen we toch de sleutels van de kamer. We zitten op de 16e verdieping, en hebben dan ook een mooi uitzicht op zee. We gaan eerst even zwemmen, en daarna naar het strand. De kinderen springen volop in de golven. Vooral Stijn was er niet uit te slaan. Ook Rick bouwt een mooi zandkasteel. Maar met de vloed valt dat niet mee. Even later zitten ze allemaal met de handen in het zand.
Aan het einde van de middag halen we de koffers uit de auto, en gaan douchen. Daarna lopen we de Boardwalk af. Hier zitten veel winkels en restaurantjes. We gaan eten bij Johnny Rockets, een typisch Amerikaans hamburgerrestaurant. Leuke muziek, en de obers (en andere niet nader te noemen gasten (ome knee, doe normaal!) doen af en toe een dansje. De burgers zijn er goed.
Hierna wandelen we nog wat rond. We willen eigenlijk nog gaan shoppen bij de Converse en Adidasstore, maar die blijken te ver weg te zitten. Ze waren ook al dicht. We liepen overigens al snel een minder veilige buurt in. Schijnbaar stonden er verderop wat drugsdealers.
Terug op de kamers eten we nog popcorn en gaan slapen. Morgenochtend dan nog maar even shoppen.

20130721-143724.jpg

20130719-223812.jpg

20130719-223825.jpg

20130719-223836.jpg

20130719-223849.jpg