Dag 15: Niagara Falls – Hershey

8-Niagara Falls-Harrisburg, Hershey, 505 km

Deze ochtend gaan we bij Denny’s ontbijten. We willen vandaag op tijd vertrekken, want we moeten 500 km afleggen. Uiteindelijk wordt het half elf. Nu moeten we eerst weer langs de douane om Amerika in te kunnen. Dit verloopt gelukkig vrij vlot. Geen lange wachttijden. We zien nog één keer de Niagara Falls.
We rijden stukken binnendoor en over de snelweg. We stoppen twee keer en nemen nog broodjes, milkshakes en ijsjes. We komen nu ook in Pennsylvania. Het landschap is erg heuvelachtig, veel bossen en rivieren. Ook zien we voor het eerst twee Amishkoetsen over de vluchtstrook rijden. Levensgevaarlijk, maar hier heel normaal.
Rond zes uur komen we bij de La Quinta Inn aan. Het is hier boven de dertig graden. We relaxen nog wat op de kamer, of in het zwembad en daarna gaan we eten bij Hershey’s Family Restaurant. Dit zit naast het hotel. We nemen bijna allemaal spaghetti en lasagne en Rick zijn portie frietjes. Na het eten gaan we terug naar het hotel, snel wat douchen en naar bed. Geen spannende dag vandaag dus, die komt morgen: 11 achtbanen!! Als we de kids mogen geloven, gaan ze die allemaal doen. We zullen zien!

20130715-230605.jpg