Dag 16: Hershey (Hershey Park)

Vanmorgen moesten we al om half negen ontbijten. Dit kon namelijk maar tot negen uur. Geen probleem deze ochtend, want de kinderen staan te springen om naar Hershey Park te gaan. Na het ontbijt spullen pakken, zonnebrand erop en gaan! Om tien uur staan we bij Hershey. Het is nu al 30 graden. Als we binnen zijn gaan we meteen naar de eerste achtbaan, de Comet. Hierna volgt de Skyrush, deze is voor de echte fans! Wauw, wat gaat die hard!
Corné gaat met Rick in de Sooper Dooper Looper. Hij vergist zich alleen in een loopinkje in deze baan. Dat pakt niet zo lekker uit. We doen ook nog de Great Bear en dan moeten we toch echt wat gaan eten. En vooral drinken! Want dat is hard nodig in deze hitte.
Hierna gaan we door naar de Boardwalk. Dit is het ‘natte’ gedeelte van het park. Er is een hele grote waterspeeltuin met veel sproeiers, fonteinen en glijbanen. We kleden ons allemaal om en gaan lekker afkoelen. Vooral de grote emmers water die naar beneden plonsen zijn verfrissend. Zeker wanneer je het niet verwacht, zoals bij Mariëlle en mij.
Na een uurtje gaan we in bikini en zwembroek in een grote waterbaan. Ook daarin worden we kletsnat. Dan weer even omkleden en naar de houten achtbanen. We eten ook nog een ijsje. De small ijsjes zijn hier best groot.
Ondertussen is het al avond, het park is tot tien uur open, maar we worden al aardig moe. De kids zijn onvermoeibaar en hebben nog een hele waslijst aan achtbanen waar ze in willen. We maken de ronde af, en gaan om half tien richting parkeerplaats. Op de terugweg pakken we nog wat te eten bij de Mac, en gaan terug naar het hotel om het drukke dagje pretpark weg te douchen en uit te rusten.
Het was een leuke, warme dag…

20130715-230439.jpg

20130715-230446.jpg

20130715-230452.jpg

20130715-230511.jpg

20130715-230522.jpg

4 antwoorden op “Dag 16: Hershey (Hershey Park)”

  1. Hey guys, ziet er allemaal heel gaaf uit. Wij werken wel. hihi. mooie foto’s en gezellig via de blog de reis mee beleven. Hershey’s drops van witte chocolade en koekjes zijn echt vies….NOT. Park ziet er gaaf uit. Zeker met die temperaturen zijn de waterattracties welkom. We zijn weer op de hoogte, veel plezier nog en tot blogs………….

  2. Hey guys, ziet er allemaal heel gaaf uit. Wij werken wel. hihi. mooie foto’s en gezellig via de blog de reis mee beleven. Hershey’s drops van witte chocolade en koekjes zijn echt vies….NOT. Park ziet er gaaf uit. Zeker met die temperaturen zijn de waterattracties welkom. We zijn weer op de hoogte, veel plezier nog en tot blogs………….

Reacties zijn gesloten.